De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Motip cycling banden reparatie 75 ml  internet-bikes

Motip cycling banden reparatie 75 ml

Motip Cycling banden reparatie. Inhoud: 75 ml Geschikt voor het repareren van kleine lekkages. Spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan banden van fietsen en bromfietsen. MoTip Cycling Tyre Repair is eenvoudig in gebruik en is te gebruiken zonder demontage van de band. Gebruik: - De spuitbus op temperatuur brengen. - Ideale verwerkingstemperatuur 15 tot 25°C. - Voor gebruik de spuitbus schudden. - De veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen. - De band geheel leeg laten lopen. - De adapter op het ventiel schroeven. - De spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. - Om het product gelijkmatig in de band te verdelen, direct circa tien minuten rijden. - Vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. - Bij reparatie duidelijk aangeven, dat de band met dit product hersteld is.

Ean: 8711347088102

Sku: 510297

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 5.60

Bekijken in de winkel »


Motip cycling banden reparatie 75 ml koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.