De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Steco maxi cosi beugel baby mee universeel zwart  internet-bikes

Steco maxi cosi beugel baby mee universeel zwart

Steco Maxi Cosi beugel 'Baby mee' universeel zwart. - Kleur beugel: zwart - Neem uw baby (vanaf ca. 4 maanden) in het babyzitje veilig mee, achter op de fiets. - Geschikt voor bijna alle momenteel verkrijgbare babyzitjes. - Geschikt voor dragers met DIN/ISO 25 kg goedkeur. - Speciale bevestigingshaak voor bagagedrager met anti - slipspijlen. Voorzien van een handleiding: - Het babyzitje wordt op 3 plaatsen gezekerd; -Op de bagagedrager middels een klembeugel. -Op de bagagedrager middels Super safe strip. -Aan het fietsframe middels een veiligheidsband.

Ean: 8713397001858

Sku: RD1515

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 91.55

Bekijken in de winkel »


Steco maxi cosi beugel baby mee universeel zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.