De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Yepp upp  internet-bikes

Yepp upp

De Yepp Upp, een uniek accessoire waarmee je jouw Yepp Mini fietsfietszitje in een handomdraai als bijzet kinderstoel kunt gebruiken. Het gebruik van de Yepp Upp maakt de Yepp Mini multifunctioneel. De Yepp Mini kun je in één klik bevestigen op de Yepp Upp. Neem de Yepp Upp mee naar opa en oma of voor een stop onderweg. Er is geen kinderstoel meer nodig. Je kindje kan nu gemakkelijk aan tafel bijgeschoven worden. Ideaal dus! Door zijn compactheid is de Yepp Upp gemakkelijk op de fiets mee te nemen. Wordt geleverd excl. stoeltje. De Yepp Upp is onderscheiden met prestigieuze internationale Eurobike IF Award 2012!

Ean: 8715362006110

Sku: RD4820

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 39.75

Bekijken in de winkel »


Yepp upp koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.