De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Yepp fietszitje maxi easyfit achter paars  internet-bikes

Yepp fietszitje maxi easyfit achter paars

Yepp fietszitje achter Maxi Easyfit Hoe heerlijk is het om als ouder en kind samen te bewegen en fietsend de omgeving te ontdekken. Met dit comfortabele en veilige fietszitje is dat geen probleem. Het fietszitje is geschikt voor kinderen tot 22 kg. Specificaties: Kleur: paars Geslacht: junior Materiaal fietszitje: kunststof Materiaal montagebeugel: staal Geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 6 jaar met een gewicht tot 22 kg. Geschikt voor een buisdiameter van 28 tot 40 mm Het fietszitje wordt geleverd exclusief een bagagedrager adapter.

Ean: 8718807763500

Sku: KGS-1509165

Kleur: Paars

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 79.80

Bekijken in de winkel »


Yepp fietszitje maxi easyfit achter paars koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.