De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Yepp cargo flexx voordraagmand textiel zwart  internet-bikes

Yepp cargo flexx voordraagmand textiel zwart

Yepp Cargo Flexx - Vervaardigd uit textiel - Inklapbaar - Belastbaar tot 5 kilo - Past op vrijwel elke voordrager - Kleur: zwart De tassen van de Flexx kunnen eenvoudig worden vervangen, zodat je kunt wisselen tussen verschillende kleuren en printen. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en zijn schoon te maken met een natte doek. Deze unieke inklapbare voordraagmanden kunnen een gewicht tot 5 kilo dragen en passen op vrijwel iedere bestaande voordrager en op de speciale Yepp Cargo voordragers. Tegenwoordig hebben veel mensen een krat of mand op hun fiets. Dit is erg handig voor o.a. het vervoeren van schoolboeken en boodschappen, maar ze nemen erg veel ruimte in beslag, wat zorgt voor parkeerproblemen in o.a. fietsenstallingen van scholen en op stations, of thuis in de schuur. Om dit probleem op te lossen is de, met een GIO award (Goed Industrieel Ontwerp) bekroonde, Yepp Cargo ontworpen met daarbij behorende producten zoals voordragers.

Ean: 8715362008206

Sku: RM0410

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 38.90

Bekijken in de winkel »


Yepp cargo flexx voordraagmand textiel zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.