De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Vk fietspyjama super groen  internet-bikes

Vk fietspyjama super groen

VK fietshoes of fietspyjama 110x210cm,groen, gewicht 385 gram. Past altijd, ook met tassen! Opgevouwen heeft de hoes afmetingen van een A4 met een dikte van 2,5 cm. Fietshoes voor het beschermen van uw fiets tegen stof, krassen en alle soorten neerslag of fietsvervoer (oa bus, vliegtuig, trein) Gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht, geweven en gecoat wind- en waterdicht materiaal. Met behulp van de bevestigingsogen en het meegeleverde koord is deze hoes eenvoudig afsluitbaar.

Ean: 8715724800066

Sku: KR6317

Kleur: Groen

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 20.95

Bekijken in de winkel »


Vk fietspyjama super groen koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.