De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Ultra nitro  matrabike

Ultra nitro

De Ultra Nitro is een mountainbike die is voorzien van een Aluminium frame. De fiets beschikt over een mechanisch schijfremsysteem wat zorgt voor een veilig gevoel. Kortom een fijne fiets voor recreatief gebruik. De Ultra Nitro is voorzien van een voorvering en 27.5 inch wielen die u de fiets een goede wegligging geeft op welke ondergrond dan ook. de mountainbike maakt gebruik van een Shimano Schakelsysteem, deze bevat 21 versnellingen. + Shimano schakelsyteeem + Aluminium frame + 21 Versnellingen In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 279.00

Bekijken in de winkel »


Ultra nitro koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.