De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Thule achterzitje obsidian zwart  internet-bikes

Thule achterzitje obsidian zwart

Thule achterzitje Obsidian De Thule Osidian is een fietszitje voor achter op de fiets. Het fietszitje is gemaakt voor kinderen van ongeveer negen maanden tot zes jaar en kan een gewicht dragen van 9 tot maximaal 22 kilogram. Met dit zitje ga je samen met jouw kind veilig en comfortabel op weg. De gordel heeft een kindveilige sluiting en de zachte schouderbanden zorgen ervoor dat jouw kind altijd goed vast zit. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior Materiaal: kunststof Passend op bagagedragers met een Easyfit bevestiging of dragers met een Maxi Easyfit Adapter.

Ean: 0091021966949

Sku: RD4630

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 95.45

Bekijken in de winkel »


Thule achterzitje obsidian zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.