De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Super help vloeibare pakking zwart 85 ml  internet-bikes

Super help vloeibare pakking zwart 85 ml

Super Help vloeibare pakking Deze pakking is te gebruiken om een ruimte op te vullen of het naar buiten of naar binnen dringen (lekken) van vloeistoffen of gassen te voorkomen. De vloeibare siliconen pakking van het merk Super Help is bestand tegen hoge temperaturen en hecht goed aan veel verschillende materialen: vilt, hout, staal, rubber, papier, stof en glas. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: siliconen Inhoud: 85 ml Te gebruiken in temperaturen van -62 ºC tot +315 ºC.

Ean: 8028687004014

Sku: 31.401

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 4.55

Bekijken in de winkel »


Super help vloeibare pakking zwart 85 ml koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.