De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Stokvis dutch style  matrabike

Stokvis dutch style

De Stokvis Dutch Style transportfiets is, door het gebruik van een Simano Nexus 3 versnellingssysteem, een fijne fiets voor dagelijks gebruik. De Stokvis Dutch Style heeft een aluminium frame en een hoog stuur, wat zorgt voor goed rijcomfort en wendbaarheid. Verder is de Stokvis Dutch Style voorzien van een bagagedrager met snelbinders en een voordrager om bijna alles te kunnen vervoeren. Het stuurslot en de tweebenige standaard zorgen ervoor dat de fiets ook stabiel weg gezet kan worden. Om de fiets compleet te maken, is deze voorzien van Rubena Cityhopper banden, batterijverlichting en een gesloten kettingkast. De fiets is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Pluspunten: + Shimano Nexus 3 + Stuurslot + Voordrager + Aluminium frame In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. Helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

Kleur: Wit

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 449.00

Bekijken in de winkel »


Stokvis dutch style koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.