De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Steco zadelpen vast pin up 25,0 x 300 mm staal zilver  internet-bikes

Steco zadelpen vast pin up 25,0 x 300 mm staal zilver

Steco Pin Up Zadelpen. Meer opstapruimte door grotere afstand tussen stuur en zadel. Veiliger op- en afstappen, zeker in combinatie met een fietszitje aan het stuur. Makkelijker met de voeten aan de grond bij gelijke afstand tussen zadel en trappers. Geschikt voor vrijwel elk zadel. Het zadel kan met deze zadelpen tot wel 10 cm verder naar achteren verplaatst worden. Maximale belasting: 90 kg Diameter: 25,0 mm Lengte: 300 mm Gewicht: 420 gram Verend: nee Materiaal: staal Kleur: zilver Type fiets: stadsfiets Let op: Niet te gebruiken in combinatie met achterzitje.

Ean: 8713397001674

Sku: RZ1505

Kleur: Zilvergrijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 15.25

Bekijken in de winkel »


Steco zadelpen vast pin up 25,0 x 300 mm staal zilver koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.