De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Steco bagagedrager adapter universeel zilver  internet-bikes

Steco bagagedrager adapter universeel zilver

Steco bagagedrager adapter universeel Het aangeschafte fietszitje past niet op de bagagedrager van uw fiets! Wat nu? De Universele Adapter van Steco biedt u de oplossing! Door eerst de Universele Adapter op de bagagedrager te monteren, ontstaat er een niewe basis voor de montage van bijna alle merken fietszitjes (GMG Classic, GMG Yepp, Bobike, Polisport enz.). Dit product is niet alleen voor fietszitjes bestemd, maar ook voor de Steco Baby-Mee Bike en Buggy-Mee de Luxe. Met een viertal klemmen kan de Steco adapter aan uw bagagedrager vast geklemd worden. Deze zijn in de breedte verstelbaar van een minimum van 55 mm tot een maximum van 110 mm. Er wordt standaard een veiligheidsband meegeleverd bij de universele adapter, welke om de zadelpen bevestigd dient te worden. In het geval van elektrische fietsen raden wij aan rekening te houden met een eventuele accu waardoor de klemmen niet gemonteerd kunnen worden. Specificaties: Kleur: zilver Voorzien van duidelijke montagehandleiding.

Ean: 8713397002954

Sku: RD1514

Kleur: Zilver

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 17.85

Bekijken in de winkel »


Steco bagagedrager adapter universeel zilver koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.