De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Steco bagagedrager achter met klapstandaard 28 inch mat zwart  internet-bikes

Steco bagagedrager achter met klapstandaard 28 inch mat zwart

Steco bag bagagedrager achter met klapstandaard Stoere bagagedrager van het merk Steco met een handige klapstandaard. Deze bagagedrager is te bevestigen op de achteras en aan het frame. Ook heeft de bagagedrager een beugel voor het bevestigen van een achterlicht of reflector. Specificaties: Type fiets: omafiets Inch maat: 28" Kleur: mat zwart Materiaal: staal Afmetingen bagagerek: 41 x 16 cm Breedte klapstandaard: 21 cm Lengte bevestigingsbuizen: 43,5 cm Diameter as: 10,5 mm Geschikt voor achterlichten met een 50 en 80 mm bevestiging. Wordt zonder bevestigingsmateriaal geleverd.

Ean: 8718807762930

Sku: RD0011

Kleur: Matzwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 17.35

Bekijken in de winkel »


Steco bagagedrager achter met klapstandaard 28 inch mat zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.