De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Steco achterlichtbeugel voor montage op frame 80mm  internet-bikes

Steco achterlichtbeugel voor montage op frame 80mm

Strakke achterlichtbeugel van Steco voor montage op het mannetje van het fietsframe; voor achterlichten en of reflectors met 80 mm bevestiging. Toepasbaar op verschillende frames. Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen fietsen nog comfortabeler gemaakt worden? Of beter gezegd: hoe maken we het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler nog makkelijker!

Ean: 8713397009014

Sku: RV0850

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 2.50

Bekijken in de winkel »


Steco achterlichtbeugel voor montage op frame 80mm koop je o.a bijPrijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.