De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Sram shifterset mrx 24 speed  internet-bikes

Sram shifterset mrx 24 speed

Sram shifterset MRX 24 speed. Set: - Achter 204-809 INDEX (8-speed) - Voor 2-043-013 INDEX (3-speed) Eigenschappen: Superieure 2:1 overbrenging en SRS technologie (alleen te gebruiken in combinatie met Shimano achterderailleurs) Geschikt voor het snel op- en afschakelen van meerdere versnellingen. Geïntegreerde versnellingsaanduiding. Direct Route Technology™ : Met dit systeem wordt de derailleur zelf direct aangesproken. De Direct Route Technology is licht, direct, nauwkeurig en niet gevoelig voor schade aan de buitenkabel. We hebben eenvoudigweg de wrijving verlaagd door de kabel rechtstreeks naar de derailleur te leiden. Minder inspanning betekent dat u die krachten kunt sparen voor het fietsen. Specificaties: Type: MRX Comp Twister Overbrenging: 2:1 Compatibiliteit: Shimano 2:1 achterderailleurs, SRAM- of Shimano voorderailleurs Aantal speed: 8 (3 voor / 8 achter)

Ean: 8718807139015

Sku: 689596

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 12.95

Bekijken in de winkel »


Sram shifterset mrx 24 speed koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.