De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Sprint sintero  matrabike

Sprint sintero

De Stokvis Sintero Lady heeft een aluminium frame en is een sportieve cross hybride die zowel in het bos en op het asfalt presteert. De Stokvis Sintero beschikt over veilige V-Brakes zodat u snel weer stil staat. Het licht gewicht frame en de 28 inch wiel zorgen er voor dat u snel en wendbaar bent. De Sintero wordt compleet gemaakt door het Shimano Altus schakelsysteem met 24 versnellingen en voorvork vering. + Shimano schakelsysteem + Aluminium frame + Voorvork vering + V-brakes In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

Kleur: blauw

Bezorgtijd: 3 dagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 329.00

Bekijken in de winkel »


Sprint sintero koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.