De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Spanninga achterlicht ruby 1 hp led + 2 extra led incl.  internet-bikes

Spanninga achterlicht ruby 1 hp led + 2 extra led incl.

De Ruby 3 beschikt over een vermogen van een 0.5W LED en 2 extra heldere LED's waardoor het zicht verbetert. Het achterlicht is licht en compact. De Ruby 3 is gemakkelijk te hanteren door zijn siliconen- band montagesysteem en ingebouwde riemclip. Het ontwerp van de Ruby 3 maakt het een elegant achterlicht voor sportieve en stadsfietsen. De RUBY 3 zorgt voor een grote zichtbaarheid van meer dan 220 meter. Het biedt ook een maximale functionaliteit en veiligheid met zijn 3 standen: spaarstand, groot licht en knipperlicht. De gebruikstijd kan oplopen tot 150 uur. Lichtbron: 0.5W LED + 2 LED's Stroombron: batterij 2 x AAA Batterij-indicator:Ja Gewicht:

Ean: 8715117018290

Sku: RV0007

Kleur: Rood

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 12.90

Bekijken in de winkel »


Spanninga achterlicht ruby 1 hp led + 2 extra led incl. koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.