De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Small foot flash junior voetrem zilver  internet-bikes

Small foot flash junior voetrem zilver

Small Foot step flash De extra grote wielen maken van deze step een comfortabel vervoersmiddel op korte en lange wegen! Overal veilig naartoe met rood knipperende verlichting met batterijvoeding! Inklapbaar en in 1 minuut stevig opgebouwd, ook ideaal om mee te nemen, bijv. in de auto! 2x AAA batterijen inclusief. Maximaal gewicht: 50 kg Kleur: zilver Materiaal: metaal met kunststof wielen. Lengte: 66 cm Hoogte: 60 - 82 cm (afhankelijk van stuurhoogte)

Ean: 4020972095091

Sku: 9509

Kleur: Zilver

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 34.50

Bekijken in de winkel »


Small foot flash junior voetrem zilver koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.