De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Slime dichtmiddel voor binnenbanden 3,8 l  internet-bikes

Slime dichtmiddel voor binnenbanden 3,8 l

Slime dichtmiddel voor binnenbanden Dit dichtmiddel voor binnenbanden van het merk Slime voorkomt en repareert lekkages tot wel 3 mm in diameter. Slime dichtmiddel voor binnenbanden is niet giftig, niet ontvlambaar, niet corrosief en vorstbestendig. Het dichtmiddel is te gebruiken op veel verschillende soorten banden: fiets, kruiwagen, crossmotor, scooter en grasmaaier. Het dichtmiddel wordt geleverd in een grote kan met handig pomp systeem, zodat jij het dichtmiddel eenvoudig aanbrengt in jouw banden. Specificaties: Kleur: groen Inhoud: 3,8 L Materiaal: Fibro-Seal microfibers Veilig te gebruiken met metalen wielen. Niet ontvlambaar Niet giftig Gemakkelijk te verwijderen met water.

Ean: 0716281101281

Sku: 40A.10153

Kleur: Groen

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 63.95

Bekijken in de winkel »


Slime dichtmiddel voor binnenbanden 3,8 l koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.