De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Simson voorvork beschermer 27 x 15 cm  internet-bikes

Simson voorvork beschermer 27 x 15 cm

Simson voorvork beschermer Vaak is de ruimte op de fietsdrager aan de krappe kant waardoor delen van de fiets tegen elkaar komen. De Simson voorvork beschermer zorgt voor bescherming en voorkomt lak beschadigingen aan de fiets. De Simson voorvork beschermer past op alle voorvorken. Je schuift de beschermer makkelijk om de voorvork en zet deze met de klittenband sluiting makkelijk vast. Vanaf nu hoef je niet meer zelf een creatieve oplossing te bedenken om beschadigingen te voorkomen. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: textiel Afmetingen: 27 x 15 cm Carbon vriendelijk.

Ean: 8718807821934

Sku: 18746

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 3.50

Prijs 16.15

Bekijken in de winkel »


Simson voorvork beschermer 27 x 15 cm koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.