De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Silent force sf 102  matrabike

Silent force sf 102

Deze Silent Force SF 102 is een elektrisch aangedreven mountainbike, super sportief maar dan wel met een extra steuntje in de rug! U rijdt vanaf vandaag gemakkelijk 25 km per uur! Een stevig aluminium frame met voorvering en beschikbaar in de kleur grijs. Deze elektrische fiets heeft een 7 versnellingen schakelsysteem en 3 elektrische trapondersteuningen. De krachtige 36 volt / 10 Ah Lithium-ion batterij geeft u een comfortabele fietsrit zonder moe te worden, u kunt afstanden tussen de 50 en 100 km op 1 laadbeurt rijden. De motor is verwerkt in het voorwiel en de batterij bevindt zich onder het zadel. handig om te weten is dat u de batterij met een aparte sleutel veilig op slot kunt zetten. Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd.

Kleur: grijs

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 699.00

Bekijken in de winkel »


Silent force sf 102 koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.