De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Sigma voorlicht buster 2000 led zwart  internet-bikes

Sigma voorlicht buster 2000 led zwart

Sigma Voorlicht Buster 2000 Met de tot nu toe krachtigste Power-verlichting van Sigma Sport: 2000 Lumen, 3 ultra heldere CREE LED's en een compact, sportief design maken de Buster 2000 tot een onmisbare metgezel bij elke nachtelijke rit. De Buster 2000 wordt gevoed met een krachtige 6400 mAh accu van Panasonic en heeft daardoor een brandduur tot maar liefst 20 uur in de eco-modus. Verder is deze krachtige accu voorzien van een Powerbank functie (USB aansluiting) om bijvoorbeeld uw smartphone, navigatie of GPS fietscomputer onderweg op te laden. Dankzij de afstandsbediening kan de Buster 2000 eenvoudig en met beide handen aan het stuur versteld worden. Drie bevestigingssystemen worden meegeleverd. De schroefhouder kan snel en zonder gereedschap worden bevestigd. De universele helmhouder past zich flexibel aan alle gangbare modellen aan. Daarnaast is er een adapter welke aangesloten kan worden op de houders van actiecamera's, zoals de GoPro. Specificaties: Model: Buster 2000 Standen:

Ean: 4016224170009

Sku: RV0720

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 178.95

Bekijken in de winkel »


Sigma voorlicht buster 2000 led zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.