De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Sigma fietscomputer bc 14.16 sts cadence zwart  internet-bikes

Sigma fietscomputer bc 14.16 sts cadence zwart

Sigma fietscomputer BC 14.16 STS Cadence Deze Sigma BC 14.16 STS CAD fietscomputer is een handige compacte fietscomputer met uitgebreide hoogtemeter functies. Dankzij de STS sensor kan de fietscomputer volledig draadloos worden gemonteerd en worden gegevens zoals snelheid en afstand nauwkeurig vastgelegd en storingsvrij verzonden naar je fietscomputer. Tevens beschikt dit pakket over een STS trapfrequentiezender, zodat je op je fietscomputer ook duidelijk de trapfrequentie wordt weergegeven. Verder legt deze fietscomputer zelfs het hoogteprofiel, je stijgings- en dalingspercentage en je actuele hoogte vast! Ook is dit slimme apparaat in staat om een vergelijking van je actuele en je gemiddelde snelheid te maken. Handig is dat deze computer op meerdere fietsen gebruikt kan worden en automatisch de juiste fiets herkent. Het display is duidelijk afleesbaar en beschikt over achtergrondverlichting, zodat je ook in het donker zonder problemen je gegevens kunt aflezen. Specificaties:

Ean: 4016224014187

Sku: RK2902

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 61.85

Bekijken in de winkel »


Sigma fietscomputer bc 14.16 sts cadence zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.