De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Shimano naaf voor hb m525 schijfrem 32 gaats zwart  internet-bikes

Shimano naaf voor hb m525 schijfrem 32 gaats zwart

Shimano voornaaf voor schijfrem, HB-M525 32 gaats Zwart - geoptimaliseerd afdichtingssysteem - gepolijste kogelbanen met Boron coating - remschijfbevestiging: 6-gaats, IS 2000 - inbouwbreedte: 100 mm - gewicht: ca. 250 g - incl. snelspanner Shimano maakt de zogenaamde groep van een fiets. Dit zijn alle bewegende delen aan een fiets: naven of wielassen, cassette, ketting, derailleurs, crankstel, trapas, pedalen, remmen, schakelaars en balhoofdstel. Daarnaast maakt het ook fietswielen en accessoires zoals kleding en fietsschoenen. Shimano maakt vooral onderdelen voor racefietsen en mountainbikes maar maakt ook onderdelen voor de meer normale fietsen (stadsfietsen), al wordt hier vaak één van de mountainbike groepen gebruikt, zij het licht aangepast.

Ean: 8718807264236

Sku: 81480716

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 16.95

Bekijken in de winkel »


Shimano naaf voor hb m525 schijfrem 32 gaats zwart koop je o.a bijPrijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.