De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Shimano crank adapter montagesleutel tl fc24  internet-bikes

Shimano crank adapter montagesleutel tl fc24

Shimano adapter montagesleutel TL-FC24 Voor gebruik met crank montagesleutel TL-FC36 Shimano Y13009240 Shimano maakt de zogenaamde groep van een fiets. Dit zijn alle bewegende delen aan een fiets: naven of wielassen, cassette, ketting, derailleurs, crankstel, trapas, pedalen, remmen, schakelaars en balhoofdstel. Daarnaast maakt het ook fietswielen en accessoires zoals kleding en fietsschoenen. Shimano maakt vooral onderdelen voor racefietsen en mountainbikes maar maakt ook onderdelen voor de meer normale fietsen (stadsfietsen), al wordt hier vaak één van de mountainbike groepen gebruikt, zij het licht aangepast.

Ean: 4524667403081

Sku: GO0903

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 6.45

Bekijken in de winkel »


Shimano crank adapter montagesleutel tl fc24 koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.