De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Selle royal zadel dames becoz relaxed zwart bruin 27 x 23 cm  internet-bikes

Selle royal zadel dames becoz relaxed zwart bruin 27 x 23 cm

Selle Royal Zadel Dames Becoz Relaxed. "Because eco is the answer" - Met kurk gel, voor extra comfort en meer respect voor de natuur - Met handig clip-systeem, zodat je er gemakkelijk een lampje onder kunt bevestigen. - Afmeting: 27 x 23 cm De innovatieve combinatie van ecologie en technologie van Selle Royal heeft het mogelijk gemaakt Becoz te creëren, een nieuw serie milieuvriendelijke zadels. Het resultaat is een product dat gedurende de hele levensduur een minder grote impact op het milieu heeft dan traditionele zadels, doordat simpelweg, voor zover mogelijk, materialen op grond van fossiele grondstoffen zijn vervangen door plantaardige oplossingen. Omdat eco het antwoord is.

Ean: 8718807292284

Sku: 81481370

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 24.95

Bekijken in de winkel »


Selle royal zadel dames becoz relaxed zwart bruin 27 x 23 cm koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.