De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Schwalbe doc blue professional bandenreparatie lijm 500 ml  internet-bikes

Schwalbe doc blue professional bandenreparatie lijm 500 ml

Doc Blue Professional bandenreparatie lijm. De nieuwe Doc Blue: Nog beter geschikt voor de Tubeless conversie. Uiteraard ook geschikt voor reparaties of als preventieve lekbescherming voor binnenbanden, tubes en normale tubeless-systemen. Dosering: ca. 60 ml per fietsband (raceband 30 ml). Is ongeveer 2-7 maanden werkzaam. Droogt daarna op tot een rubberfilm. Kan meermaals herhaald worden. Alleen voor binnenbanden met een uitneembaar ventielinzetstuk. Doc Blue is niet geschikt voor het dichten van grotere beschadigingen (insnijdingen/klapband). - Inhoud: 500 ml - Met klein flesje (met een inhoud van 60 ml) om kleine doseringen toe te voegen.

Ean: 4026495648639

Sku: RR1291

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 20.90

Bekijken in de winkel »


Schwalbe doc blue professional bandenreparatie lijm 500 ml koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.