De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Roland mini boy fietskar 16 inch unisex zwart  internet-bikes

Roland mini boy fietskar 16 inch unisex zwart

Roland Mini Boy fietskar De Roland Mini Boy Bagagekar is een praktische, degelijke fietskar die ideaal is voor het vervoeren van bijvoorbeeld de boodschappen of je hond. De Mini Boy kan makkelijk worden bevestigd aan de zadelpen en heeft een draagvermogen van 50 kg. De kar wordt geleverd inclusief materiaal voor bevestiging van de dissel bij het zadel. Deze koppeling is continue aan de fiets bevestigd; het aan- en loskoppelen is een fluitje van een cent. Het frame is gemaakt van staal en de bak zelf bestaat uit slagvast kunststof. Specificaties: Kleur: zwart Wielmaat: 16 inch Makkelijk te monteren op de zadelpen Voorzien van zijreflectoren Eigen gewicht: 10 kg Buitenmaat: 60 x 40 x 32,5 cm Binnenmaat: 56 x 36 x 32 cm Inhoud bak: 60 liter Maximale laadvermogen: 50 kg Let op: De kar wordt geleverd zonder deksel, deze is apart verkrijgbaar.

Ean: 4043598218118

Sku: FA0150

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 119.00

Bekijken in de winkel »


Roland mini boy fietskar 16 inch unisex zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.