De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Qibbel windscherm met stylingset polka dot zwart  internet-bikes

Qibbel windscherm met stylingset polka dot zwart

Qibbel windscherm met stylingset Polka Dot zwart. Extra bescherming tegen regen en wind. De styling set is makkelijk te monteren aan het windscherm. Bevestiging windschermbeugel: Verwijder de borging uit de windschermbeugel. Plaats de beugel van het windscherm in de bevestiging stuurpen van het zitje door de twee pennen in de voorste gaten te schuiven. Draai de meegeleverde borging door de windschermbeugel om het windscherm te vergrendelen. (Eventueel kunt u het windscherm tegelijk met het zitje borgen door het extra gekochte slot door beide pennen te bevestigen.) Windscherm: Bevestig het windscherm aan de windschermbeugel door het boutje met inbussleutel 4 licht vast te draaien.U kunt de hellingshoek van het windscherm in verschillende standen instellen. Verwijder de beschermfolie.

Ean: 8712864430887

Sku: RW0149

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 18.35

Bekijken in de winkel »


Qibbel windscherm met stylingset polka dot zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.