De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal urban basic+ 24 inch 42 cm jongens 3v terugtraprem grijs  internet-bikes

Popal urban basic+ 24 inch 42 cm jongens 3v terugtraprem grijs

Popal Urban Basic+ 24" jongensfiets uitgevoerd met: Framemaat: 42 cm Kleur: grijs Frame: staal Voorvork: staal Wielmaat: 24" Versnellingen: Shimano Nexus 3 versnellingen Remmen: terugtraprem en V-brake voor Verlichting: batterijverlichting voor en achter Kettingkast: gesloten Standaard: enkele standaard Slot: ringslot Accessoires: bel, snelbinders Bagagedrager: voor en achter Gewicht: ca. 19,5 kg Deze unieke transporter combineert kwaliteit met eigentijds design. Het is een echte klassieker maar dan lekker hip en met een robuuste look. Voor een stijlvol ritje, maar dan lekker praktisch met de voor- en achterdrager, dubbele remmen en Shimano Nexus 3 versnellingen.

Ean: 8718807583429

Sku: 2434-grijs-987

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 265.00

Bekijken in de winkel »


Popal urban basic+ 24 inch 42 cm jongens 3v terugtraprem grijs koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.