De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal omafiets 16 inch meisjes terugtraprem roze  internet-bikes

Popal omafiets 16 inch meisjes terugtraprem roze

Popal Omafiets 16" meisjesfiets uitgevoerd met: Frame: staal Kleur: roze Wielmaat: 16 inch Rem voor: V-brake Rem achter: terugtraprem Fietsbel: ja Kettingkast: gesloten Spatborden: ja, voor en achter Zijwieltjes: ja Gewicht: 10 kg Natuurlijk heb jij de leukste oma van de wereld... Maar de leukste omafiets, heb jij die al? Deze klassieker is nu ook beschikbaar voor echte meisje-meisjes. En hij ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook hartstikke handig. Met een stevig, veilig frame, dubbele remmen en een heuse bagagedrager. Handig om de wereld op te verkennen, toch?

Ean: 8718807665361

Sku: OM16-roze-891

Kleur: Roze

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 100.00

Bekijken in de winkel »


Popal omafiets 16 inch meisjes terugtraprem roze koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.