De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal max 18 inch 30 cm jongens terugtraprem zwart/blauw  internet-bikes

Popal max 18 inch 30 cm jongens terugtraprem zwart/blauw

Popal Max 18" jongensfiets uitgevoerd met: Framemaat: 30 cm Frame: staal Kleur: zwart / blauw Wielmaat: 18 inch Rem voor: V-brake Rem achter: terugtraprem Fietsbel: ja Kettingkast: gesloten Reflector: ja, voor en achter Zijwieltjes: worden meegeleverd Spatborden: voor en achter Gewicht: 11 kg Pedal to the Max! Op deze stoere fiets ben je direct de bink van de straat. De veilig gesloten kettingkast, bel en reflectoren zorgen dat je maximaal kan genieten van deze complete jongensfiets. En omdat remmen net zo belangrijk is als lekker scheuren, zorgen de terugtraprem en handrem er voor dat je direct weer stil staat wanneer het moet. “Wie blijft er in mijn spoor?”

Ean: 8718807656284

Sku: 1845-blauw-929

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 115.00

Bekijken in de winkel »


Popal max 18 inch 30 cm jongens terugtraprem zwart/blauw koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.