De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal little miss 18 inch 30 cm meisjes terugtraprem paars  internet-bikes

Popal little miss 18 inch 30 cm meisjes terugtraprem paars

Popal Little Miss 18" meisjesfiets uitgevoerd met: Framemaat: 30 cm Kleur: paars Frame: staal Wielmaat: 18 inch Rem achter: terugtraprem Fietsbel: ja, toeter Kettingkast: gesloten Spatborden: ja, voor en achter Zijwieltjes: ja Accessoires: poppenzitje achter, mandje voor Gewicht: 14 kg Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee. Op deze stevige en vrolijke meidenfiets zal je kind veel plezier in het fietsen krijgen en houden.

Ean: 8718807609594

Sku: 18P-paars-899

Kleur: Paars

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 130.00

Bekijken in de winkel »


Popal little miss 18 inch 30 cm meisjes terugtraprem paars koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.