De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal daily dutch season 24 inch 42 cm meisjes terugtraprem geel/grijs  internet-bikes

Popal daily dutch season 24 inch 42 cm meisjes terugtraprem geel/grijs

Popal Daily Dutch Season 24" meisjes transportfiets uitgevoerd met: Framemaat: 42 cm Kleur: grijs / geel Frame: staal Wielmaat: 24" Remmen: terugtraprem en V-brake voor Verlichting: batterijverlichting voor en achter Kettingkast: gesloten Standaard: enkele standaard Slot: ringslot Accessoires: bel, snelbinders, jasbeschermers Bagagedrager: voor en achter Gewicht: ca. 17 kg De 24 inch Daily Dutch is een transportfiets voor enthousiaste kids. Hij is lekker stevig en hartstikke handig voor naar school of naar de sportclub. Natuurlijk is de Daily Dutch geen kinderachtig model, maar een lekker volwassen fiets voor kinderen die nét even wat anders willen dan de rest.

Ean: 8718807633483

Sku: ZD24-grijsgeel-790

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 229.00

Bekijken in de winkel »


Popal daily dutch season 24 inch 42 cm meisjes terugtraprem geel/grijs koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.