De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal daily dutch royal 28 inch 50 cm dames 3v terugtraprem wit  internet-bikes

Popal daily dutch royal 28 inch 50 cm dames 3v terugtraprem wit

Popal Daily Dutch Royal 28" dames transportfiets uitgevoerd met: Framemaat: 50 cm Kleur: wit Frame: aluminium frame Wielmaat: 28" Remmen: terugtraprem en V-brake voor Versnellingen: Shimano Nexus 3 versnellingen Verlichting: batterijverlichting voor en achter Kettingkast: gesloten Standaard: dubbele standaard Slot: ringslot Accessoires: bel, jasbeschermers Bagagedrager: voor en achter Gewicht: ca. 20 kg Maak je op voor een koninklijke rit met deze luxe transportfiets! De Daily Dutch Royal is stevig en betrouwbaar door het bekende omafietsframe, dat we van modern aluminium hebben gemaakt. Met een rechte zithouding en het gelzadel zit de Daily Dutch Royal heerlijk comfortabel. Zet 'm stevig neer met de dubbele pootstandaard, de stuurstabilisator zorgt dat hij netjes recht blijft staan. Inclusief 3 Shimano Naaf versnellingen.

Ean: 8718807595583

Sku: 2850R-wit-887-50cm

Kleur: Wit

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 419.00

Bekijken in de winkel »


Popal daily dutch royal 28 inch 50 cm dames 3v terugtraprem wit koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.