De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal daily dutch basic+ 28 inch 50 cm heren 3v terugtraprem titanium  internet-bikes

Popal daily dutch basic+ 28 inch 50 cm heren 3v terugtraprem titanium

Popal Daily Dutch Basic+ 28" heren transportfiets uitgevoerd met: Framemaat: 50 cm Kleur: titanium Frame: staal Wielmaat: 28" Remmen: terugtraprem en V-brake voor Versnellingen: Shimano Nexus 3 versnellingen Verlichting: batterijverlichting voor en achter Kettingkast: gesloten Standaard: dubbele standaard Slot: ringslot Accessoires: bel, jasbeschermers, stuurblokkering Bagagedrager: voor en achter Gewicht: ca. 20 kg LET OP: wordt geleverd zonder snelbinders Op de Daily Dutch kan je bouwen. Deze transportfiets heeft het bekende omafietsframe, maar dan aangepast aan de moderne eisen. De comfortabele zithouding is gebleven, maar het frame is dikker en we hebben er een robuuste, lichtgewicht voordrager bij gemonteerd. De 3 naafversnellingen van Shimano zorgen voor nóg meer comfort tijdens het fietsen.

Ean: 8718807698130

Sku: 2810-titanium-989-50cm

Kleur: Titanium

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 339.00

Bekijken in de winkel »


Popal daily dutch basic+ 28 inch 50 cm heren 3v terugtraprem titanium koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.