De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal crosstiger 201 20 inch 31 cm unisex v brake rood  internet-bikes

Popal crosstiger 201 20 inch 31 cm unisex v brake rood

Popal Crosstiger 201 20" BMX uitgevoerd met: Frame: staal Kleur: rood Framemaat: 31 cm (center-top) Remmen: V-brake voor en achter Voorvork: vast Stuur 360 graden draaibaar Verlichting: reflector voor en achter Accessoires: pegs op voor- en achteras Kettingkast: kettingscherm Gewicht: 17 kg Oké, laten we eerlijk zijn. Deze bike is alleen geschikt voor jongens die hun sportieve stijl graag showen aan de buitenwereld. Ben je klaar voor nog een rondje? De Crosstiger 201 heeft een bijzondere uitstraling met z'n speciale velgen. LET OP: houd er rekening mee, indien u de fiets in doos koopt, de as van het voorwiel niet gecentreerd en afgesteld is. U moet dit dan dus zelf doen. Indien u niet over deze technische kennis beschikt, adviseren wij u met klem de fiets door ons te laten afmonteren om eventuele schade te voorkomen.

Ean: 8718807553392

Sku: BMX201-rood-935

Kleur: Rood

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 179.00

Bekijken in de winkel »


Popal crosstiger 201 20 inch 31 cm unisex v brake rood koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.