De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal bike 2 fly 14 inch 20 cm jongens terugtraprem groen  internet-bikes

Popal bike 2 fly 14 inch 20 cm jongens terugtraprem groen

Popal Bike 2 Fly 14" jongensfiets uitgevoerd met: Framemaat: 20 cm Frame: staal Kleur: groen Wielmaat: 14 inch Rem voor: V-brake Rem achter: terugtraprem Fietsbel: ja Kettingkast: gesloten Spatborden: ja, voor en achter Zijwieltjes: ja Gewicht: 8,5 kg De zijwieltjes verhullen niet dat dit een stoere fiets is voor hele coole boys: kijk eens naar dat snelle spatbord en sportieve frame! Een perfect model om op te leren fietsen, en met een verstelbaar zadel en stuur, klaar voor de groeispurts die komen gaan. Met gave kleuren en een heuse handrem is deze fiets een volwaardige fiets voor de allerkleinsten fietsfanaten.

Ean: 8718807536388

Sku: 14K-groen-1075

Kleur: Groen

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 114.00

Bekijken in de winkel »


Popal bike 2 fly 14 inch 20 cm jongens terugtraprem groen koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.