De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Popal benthe 14 inch 24 cm meisjes terugtraprem roze  internet-bikes

Popal benthe 14 inch 24 cm meisjes terugtraprem roze

Popal Benthe 14" meisjesfiets uitgevoerd met: Framemaat: 24 cm Kleur: roze Frame: staal Wielmaat: 14 inch Rem achter: terugtraprem Rem voor: V-brake Fietsbel: ja Kettingkast: gesloten Spatborden: ja, voor en achter Zijwieltjes: ja Accessoires: bagagedrager achter, reflector voor en achter Gewicht: ca. 9 kg LET OP: wordt geleverd zonder fietstasje Dit is de perfecte fiets voor een stoer meisje. Trek samen met de Benthe en jouw belangrijke spulletjes in je bagagetasje de wijde wereld in! Met dit fietsje rijd je gemakkelijk en veilig weg. Je kan remmen met de terugtraprem én met de handrem. De kettingkast heeft een leuk en vrolijk printje. Bovendien is dit een gesloten kettingkast: geen modderige pijpen dus!

Ean: 8718807676015

Sku: 1458-roze-891

Kleur: Roze

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 124.00

Bekijken in de winkel »


Popal benthe 14 inch 24 cm meisjes terugtraprem roze koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.