De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Motip cycling ptfe spray 200 ml  internet-bikes

Motip cycling ptfe spray 200 ml

Motip Cycling PTFE spray. Inhoud: 200 ml Universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. PTFE spray heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt en een goede hechting. PTFE spray is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. MoTip Cycling PTFE Spray heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld. Toepassing: - Kettingen - Tandwielen - Derailleur voor en achter - Versnellingskabel - Remkabel - Versnellingshendel - Remhendel - Slot Gebruik: - De spuitbus op kamertemperatuur brengen. - Ideale verwerkingstemperatuur 5 tot 30°C. - Voor gebruik de spuitbus schudden. - De PTFE spray in een dunne laag aanbrengen. De beste smering wordt verkregen na het verdampen van het oplosmiddel (circa 1 minuut).

Ean: 8711347232390

Sku: 510295

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 3.35

Bekijken in de winkel »


Motip cycling ptfe spray 200 ml koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.