De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Mondo minions fietshelm junior wit/geel maat m (52 56 cm)  internet-bikes

Mondo minions fietshelm junior wit/geel maat m (52 56 cm)

Mondo Minions fietshelm Met deze Minions fietshelm van Mondo zitten kinderen veilig op de fiets. De helm heeft een verstelbare sluiting die in te stellen is tussen 52 en 56 cm. Daarnaast heeft hij luchtopeningen waardoor warmte kan ontsnappen en hij heeft een veilig sluitsysteem. Specificaties: Kleur: wit/geel Materiaal: kunststof Hoofdomtrek: 52-56 cm Maat: M Gewicht: 254 gram Heeft een verstelbare sluiting. Heeft ventilatiegaten.

Ean: 8001011281442

Sku: 0705041

Kleur: Wit

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 18.95

Bekijken in de winkel »


Mondo minions fietshelm junior wit/geel maat m (52 56 cm) koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.