De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Matrabike usb led ii voorlicht  matrabike

Matrabike usb led ii voorlicht

De Matrabike USB LED II voorlicht van het betrouwbare merk Matrabike is ideaal voor elke fiets, dit voorlicht heeft een accu die tot 4 uur mee gaat. Het achterlicht heeft 3 standen. U kunt kiezen voor constant branden op 100%, constant branden op 50% en kiezen voor een knipperend licht. Het achterlicht is makkelijk te bevestigen en af te nemen, maar dat is nog niet alles, dit mooie en duidelijke achterlicht kunt u opladen via een USB aansluiting. Zo zit u nooit meer zonder licht! Bij dit model is er een kabel, en een bevestigingssetje bijgevoegd!

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 6.95

Prijs 12.95

Bekijken in de winkel »


Matrabike usb led ii voorlicht koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.