De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Matrabike kilometerteller 5f  matrabike

Matrabike kilometerteller 5f

De Matrabike kilometerteller beschikt over 5 functies, onder andere uw actuele snelheid, uw rit afstand en de afgelegde kilometers worden weergegeven. Verder bevat deze Matrabike kilometerteller 5n een 12/24 uurs klok en een scan. De Matrabike kilometerteller 5n heeft een compact bevestigingsbeugeltje, en een groot LCD scherm. Het LCD scherm bevat grote duidelijke tekens. Deze kilometerteller heeft een sterke bekabeling en een compacte ingebouwde sensor. Je hebt geen gereedschap nodig bij installatie en hij is ook nog is spatwaterdicht!

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 6.95

Prijs 7.95

Bekijken in de winkel »


Matrabike kilometerteller 5f koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.