De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


M wave hardcover pakaftas amsterdam hc 15 liter zwart  internet-bikes

M wave hardcover pakaftas amsterdam hc 15 liter zwart

M-Wave pakaftas Amsterdam HC. De M-Wave Amsterdam HC is een pakaftas afkomstig uit de Hardcase series. Dit zijn stevige en schokbestendige boxen en tassen voor verschillende doeleinden. De tas is af te sluiten met een cijferslot en vanwege het verticale formaat handig te combineren met bijvoorbeeld een laptop. Specificaties: Kleur: zwart Afmetingen buitenzijde: 35 x 16 x 46 cm (LxBxH) Inhoud: 15 liter Voorzien van een hoog kwaliteit handvat. Af te sluiten met een cijferslot. Te combineren met artikel 230124 om de tas te beveiligen en vast te zetten aan de bagagedrager. Zowel links als rechts op de bagagedrager te dragen. Beschermde voetjes aan de onderzijde van de tas. 3 bevestigingshaken aan de achterzijde van tas.

Ean: 8718807740815

Sku: 122472

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 38.65

Bekijken in de winkel »


M wave hardcover pakaftas amsterdam hc 15 liter zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.