De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


M wave dubbele fietstas amsterdam double l 15 liter bruin  internet-bikes

M wave dubbele fietstas amsterdam double l 15 liter bruin

M-Wave dubbele fietstas Amsterdam Double L. De fietstas bestaat uit een groot hoofdvak met versterkte kunststof wanden. Door het imitatie leer en de metalen gespen heeft de tas een stoere retro look. Onder de gespen zitten kunststof clips voor het handig en snel sluiten van de tas. Specificaties: Kleur: bruin Materiaal: imitatie leer Afmetingen per tas: 27.5 x 9 x 33.5 cm (LxBxH) Totale inhoud: circa 15 liter Bagagedrager breedte: 18 cm Voorzien van openingen voor het gebruik van snelbinders Met handig handvat aan de bovenzijde. Aan de achterzijde van de tassen zit een elastiek met haak voor snelle bevestiging aan de fiets.

Ean: 8718807740860

Sku: 122317

Kleur: Bruin

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


M wave dubbele fietstas amsterdam double l 15 liter bruin koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.