De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


M wave carry all 3 in 1 20 inch unisex geel  internet-bikes

M wave carry all 3 in 1 20 inch unisex geel

M-Wave Carry All 3 in 1 fiets aanhanger - In slechts een paar seconden, zonder gereedschap om te toveren van fietsaanhanger tot babywagen of jogger. - 20" wielen met uitvalnaaf en veiligheidsboog. - Met extra 12" wiel. - Met te bevestigen handrem. - Met parkeerrem. - Opvouwbaar. - Gemaakt van 600 D nylon. - Met veiligheids reflex driehoek op de achterkant. - Met reflectoren. - 2 zitplaatsen met veiligheidsriemen en rolbeugel. - Met afneembaar dak, met raam. - Met vliegenscherm. - Met stok en vlag. - Met regenbescherming. - Met extra plaats voor bagage. - Met 2 binnenzakken voor kleine onderdelen. - Met universele quick release adapter voor bevestiging aan de fiets. - TÜV - Max. totaal gewicht: 40 kg. - Afmetingen buitenkant: 61 x 75 x 58 cm (B x L x zitplaats hoogte)

Ean: 4015493640431

Sku: 640046

Kleur: Geel

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 249.95

Bekijken in de winkel »


M wave carry all 3 in 1 20 inch unisex geel koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.