De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Kroon oil rijwielolie flacon 100ml 22015  internet-bikes

Kroon oil rijwielolie flacon 100ml 22015

Kroon Oil rijwielolie Falcon, 22015. Inhoud: 100 ml Bicycle Oil (fiets olie) is een hoogwaardig fietsproduct. Geselecteerde additieven zijn toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen: - Zeer goede anti-roest-en anti-corrosiewerking - Neutraal ten opzichte van afdichtingen en lakken - Zeer goede smerende eigenschappen. Toepassing: Bicycle Oil is geschikt als smeer- en poetsmiddel voor praktisch alle bewegende delen aan en op fietsen. Gebruiksaanwijzing: Product aanbrengen en enige tijd laten inwerken.

Ean: 8710128020027

Sku: OO1010

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 3.50

Bekijken in de winkel »


Kroon oil rijwielolie flacon 100ml 22015 koop je o.a bijPrijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.