De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Ideal integrator deore xt  matrabike

Ideal integrator deore xt

De Ideal Integrator Deore XT hybride fiets heeft een Kinesis aluminium frame. De fiets is uitgerust met een Shimano hydraulische remsysteem, RST verstelbare voorvering, 28 inch met ID-project X-6 dubbelwandige aluminium velgen en Kenda banden. Om iedereen te snel af te zijn hebben we een Shimano Deore 30 speed en Deore XT schakelcomponenten toegevoegd! De fiets wordt compleet gemaakt met de Shimano Deore Shifters, Shimano Crankset en Selle Italia ZOO-Man-Flow zadel. Deze fiets is verkrijgbaar in het Antracite.

Kleur: grijs

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 599.00

Bekijken in de winkel »


Ideal integrator deore xt koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.