De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Hesling kettingkast 28 inch open blauw 67x23cm  internet-bikes

Hesling kettingkast 28 inch open blauw 67x23cm

Hesling kettingkast geschikt voor 28" fietsen Geschikt voor wielmaat: 28" Kleur: blauw Materiaal: kunststof Lengte: 67 cm Hoogte: 23 cm Diameter crankgat: 4 cm Gewicht: 650 gram Wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal De Hesling fiets kettingkast is de 1e generatie kunststof fiets kettingkast. Deze kast was toentertijd een innovatieve opvolging van de lakdoek fiets kast. Het grote voordeel is dat hij stukken eenvoudiger te monteren is, onderhoud vriendelijker is en hij heeft een veel langere levensduur.

Ean: 8715702000679

Sku: 0528

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 17.55

Bekijken in de winkel »


Hesling kettingkast 28 inch open blauw 67x23cm koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.