De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Hesling jasbeschermers 28 inch lakdoek zwart  internet-bikes

Hesling jasbeschermers 28 inch lakdoek zwart

Hesling jasbeschermers 28 inch Deze jasbeschermers zijn gemaakt van traditioneel lakdoek en geschikt voor alle 28 inch omafietsen. Met de metalen klemmen bevestig je de jasbeschermer eenvoudig aan het stalen spatbord. De clips voor bevestiging aan je framebuis worden niet meegeleverd. Door de uitsparingen in de jasbeschermers is deze ook geschikt voor fietsen die zijn voorzien van een slot. Specificaties: Type jasbeschermer: lakdoek Voorzien van slotgaten Kleur: zwart Lengte: 60 cm Hoogte: 24 cm Opening slotgat: 6 x 4,5 cm Geleverd als set, exclusief jasbeschermer clips.

Ean: 8718807830554

Sku: 0412

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 13.75

Bekijken in de winkel »


Hesling jasbeschermers 28 inch lakdoek zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.